Radno vrijeme Ponedjeljak - Petak

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak 13:00 – 19:00
  • Utorak 08:00 – 14:00
  • Srijeda 13:00 – 19:00
  • Četvrtak 08:00 – 14:00
  • Petak 13:00 – 19:00
  • Subota Zatvoreno
  • Nedjelja Zatvoreno


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Antuna Mihanovića 51, 33000 Virovitica
Telefon: 033/721-135
Email: dharmaskincentar@hotmail.com
Web: www.kozmetickisalondea.com/

OxyProAge

Home / Service Post / OxyProAge

60€
Duration: 50 min

Što je dermoinfuzija kisikom?

Oxy tretmani izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Povećava se mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna.
Kisik u kombinaciji s kozmetikom na bazi nano-tehnologije koja se posebnim aplikatorom nanosi u kožu i potkožno tkivo omogućuje nam da budemo izrazito učinkoviti u tretmanima koje nudimo. Kozmetika na bazi nano-tehnologije koju koristimo dizajnirana je u prestižnom talijanskom laboratoriju, bez parabena je i pogodna za svačiju kožu, sadrži matične stanice biljaka i formulaciju hijaluronske kiseline najnovije generacije. Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana.

Ukoliko govorimo o usporavanju procesa starenja potrebno je napraviti 8-10 tretmana u razmaku od 7 dana.

 

Ovisno o problematici kože razlikujemo 3 tretmana:

AGE REPAIR – tretmani protiv starenja kože s hijaluronskom kiselinom
Age repair formula u kombinaciji s dermoinfuzijom čistog kisika pruža potpun anti-aging tretman koži lica i uklanja najvidljivije tragove starenja – bore, mrlje na koži i opuštenu kožu. Rezultat je zdrava koža mladolikog izgleda smanjenih bora i mrlja. Ovaj tretman idealan je u kombinaciji s radiofrekvencijom.

DEFENCE SYSTEM – tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi
Tretman koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi. Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje. Sinergija aktivnih sastojaka nano-kozmetike i čistog kisika jača kapilare i djeluje antikuperozno i umirujuće. Ostali sastojci (matične stanice biljaka, hijaluronska kiselina, aloe vera, vitamini…) hidratiziraju kožu, potiču procese obnavljanja tkiva i čine kožu mekom i baršunastom.

PERFECT SKIN – tretmani nečiste kože i tretmani akni
Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju akni, a aktivni sastojci nano kozmetike čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma te potiču obnovu stanica.